Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yerıcı ve dokunaklılık orantıı erdemli hammaddelerin “radyoaktif maddeler gibi” maslahatlendiği tesislerde bölümleri kocaoğlanrmak muhtevain yangın bapları kullanılır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın kapısı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sahip olmak muhtevain kullanılan bir bapdır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş örgüda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

örneğin önüne huzurıcı madde yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko yangın kapısı sıfır örekın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve hastane üzere” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan sürümü olmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha münteşir kullanılır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu evgin çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva onarımı ve Yangın Merdiveni Kapısı boya alışverişleri sebebiyle baplar ziyan görmez.

Baplarımızda aksesuar olarak standart ürkü pas, tütün sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine nazaran kilitli cenah, ve maksut nitelik uygulanmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, doğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Böylecene imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page